Menu

Terug naar Actualiteit >Plattelandsklassen bestaat 30 jaar


30 jaar Plattelandsklassen

Plattelandsklassen bestaat 30 jaar en dat willen we vieren!

Niet met een groot festijn, maar wel met enkele kleinere en grotere acties naar verschillende doelgroepen. Hierbij willen we telkens de mensen bedanken en een engagement opnemen om de komende jaren te blijven werken aan een sterk aanbod van landbouw- en plattelandseducatie.

Onder andere volgende acties staan op til:

  • een vorming voor onze educatieve hoeves en Kijkboerderijen in Technopolis rond STEM (Science, Technology, Engineering en Mathematics)
  • de lancering van onze nieuwe website. Jij hebt je weg naar onze website duidelijk al gevonden. Veel plezier met het grasduinen door ons aanbod! Contacteer ons gerust als je met vragen zit. Wij helpen je graag verder!
  • een studiedag (met excursie) over vervreemding, voeding en opvoeding op 11 oktober. Hierop ben je alvast heel hartelijk welkom!
  • en een educatief pakket voor al onze leerkrachten die (vaak al jaren) met ons op plattelandsklassen gaan. Dit pakket wordt gegeven aan de leerkrachten aan het einde van hun verblijf en omvat volgende materialen: een Schooltuinplanner, het Zwerfvuilpakket 'Red de koe', de Grasspriet Paarden, de posters Seizoensgroenten en Seizoensfruit