Menu

Terug naar Actualiteit >Vacature Coördinator AgroSTEM


 

Boerenbond is een toonaangevende organisatie voor de land- en tuinbouw en voor het platteland.

Landelijke Gilden ijvert als plattelandsbeweging binnen Boerenbond voor de leefbaarheid van dorp en platteland en ontplooit tal van sociaal-culturele activiteiten.

Plattelandsklassen vzw wil jongeren in contact brengen met het Vlaamse platteland. We werken met diverse vormen van landbouw- en plattelandseducatie. Ervaringsgericht werken vanuit levensechte omgevingen staat centraal. Om deze werking te ondersteunen hebben we een halftijdse vacature (50%) voor 2,5 jaar in de provincie Antwerpen (m/v):

Projectcoördinator AgroSTEM

Je functie:

Vanuit je standplaats in het provinciaal kantoor BB&LG in Geel coördineer je dit project. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke realisatie, de opvolging van de afspraken met de partners, de externe communicatie en de budgetopvolging. Concreet zoek je land- en tuinbouwbedrijven om schoolexcursies en bijhorende lesmaterialen te ontwikkelen en te begeleiden voor de 3e graad van het secundair onderwijs in het kader van STEM (wetenschap en techniek). Je onderhoudt contacten met de partners en bent actief begaan met de promotie van het project in de onderwijswereld en bij lokale scholen. Je brengt het project op allerlei creatieve manieren in de kijker met promotieactiviteiten, vormingen, …

Je profiel:

Je bent pedagogisch geschoold en hebt een wetenschappelijk-technische achtergrond. Je combineert onderwijservaring met affiniteit in land- en tuinbouw. Je werkt graag zelfstandig, beschikt over de nodige daadkracht en bent sociaal vaardig. Je kan je ideeën enthousiast verwoorden, hebt een vlotte pen en kan organiseren. Je hebt een masterdiploma in een STEM-richting. Je beschikt over een eigen wagen en een rijbewijs B.

Ons aanbod: Voor deze functie bieden wij je een passend loon, aangevuld met extralegale voordelen. Bovenal geeft deze functie je de kans je inhoudelijk te ontwikkelen en actief deel te nemen aan het maatschappelijk leven op het platteland. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Katrien Boeraeve, coördinator Plattelandsklassen, 0473 42 70 95 of met Karel Colman, directeur HR, 0472 58 99 03.

Je sollicitatie met gedetailleerd curriculum vitae en motivatiebrief dient ten laatste vrijdag 28 september 2018 in ons bezit te zijn. Je kan deze bezorgen via de website www.landelijkegilden.be