Menu

B+ - DIGIBOEK Ons Dagelijks Bord

Wat ligt er op mijn bord? Waar komt het vandaan? Wie zorgde er voor? 

Geeft een ruim aanbod aan informatie in de vorm van praatplaten met lessuggesties, leesteksten (voor alle graden), werkblaadjes (met digitale toepassingen) en stappenplans. 

Het boek is voorzien van een persoonlijke code die toegang verleent tot nog eens zo veel digitale verrijkingen (bijkomende praatplaten, interactieve werkblaadjes, filmpjes, afbeeldingen, ...) op Disco van Averbode (disco.be).

Bij bestelling van ons Dagelijks Bord krijgt u de papieren bundel van 'Ons Dagelijks Bord' regio Kempen en Maasland toegestuurd waarin een persoonlijke code werd gedrukt. Maar u krijgt  4 bundels voor de prijs van één!  

1. 'Ons Dagelijks Bord' regio Kempen en Maasland,  met omgevingsboek, handelend over de thema's : zuivel, groenten en rundvee. Dit nummer kent een papieren exemplaar (van 140 pagina's) maar heeft twee extra bijkomende digitale nummers. 

2. 'Ons Dagelijks Bord', regio Vlaamse Ardennen, met omgevingsboek, en handelend over de thema's granen, aardappelen en varkens

3. 'Ons Dagelijks Bord', regio Haspengouw, met omgevingsboek,  en handelend over de thema's suiker, fruit en kippen

4. 'Ons Dagelijks Bord, Biodivers van Akker tot Bakker', een pakket van 60 pagina's, met omgevingsboek van de Stad St Truiden, handelend over biodiversiteit op het platteland, de leeuwerik, inspanningen van landbouwers voor vogels en biodiversiteit, over fruitteelt en brood 

'Ons Dagelijks bord' is een aangroeiend naslagwerk en is gericht naar het alle graden van het  lager onderwijs.

Het geeft bijzonder vele ideeën en suggesties voor scholen die bv. een schoolweek willen opzetten rond gezonde voeding. 

Het boek is ook ideaal om uw plattelandsklas en de bezoeken aan land- en tuinbouwbedrijven en platteland voor te bereiden of de opgedane ervaringen achteraf te verwerken in de klas

 

 

Kostprijs: 
25,00 / exemplaar
Materiaal type: 
Geschikt voor: 

Plaats uw bestelling

Beste,

Gelieve uw bestelling via e-mail door te sturen naar info@plattelandsklassen.be met vermelding naam, adres, telefoonnummer en eventueel een btw-nummer.

Bij posters ook vermelden of u een gelamineerde versie wenst.

Gelieve rekening te houden met verzendingsvertragingen wegens de COVID19-maatregelen.

Dank voor uw begrip.