Menu

Blueberry Fields in Koersel (Beringen)

Blueberry fields is een familiaal blauwe bessenbedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het verbouwen en (ambachtelijk) verwerken van blauwe bessen. Het bedrijf grenst aan het Limburgse natuurgebied "De Vallei van de Zwarte Beek". In combinatie met de bessenplantages biedt dit mogelijkheden voor prachtige en leerzame wandelingen om te onthaasten en volop van de natuur te genieten. In de zomermaanden kunt u ook zelf bessen komen plukken, een drankje drinken of een ijsje eten op ons buitenterras. Blueberry Fields ligt op slechts 1,5 km van het Limburgse fietsroute netwerk.
 

Aanbod 

Verschillende wandelingen: Bosbessenleerpad (een wandeling van 1,5 km met gids voor groepen), middeleeuwse geneeskrachtige plantenwandeling (0,8 km), bomenwandeling. Geschikt voor personen met beperkingen (oa. rolstoelgebruikers, blinden, ...).

Extra's 

Voor scholen en groepen hebben wij speciale arrangementen. Voor individuele bezoekers is er de mogelijkheid om zelf bessen te plukken (van 15 juli tot en met 15 augustus).

Kenmerken

Doelgroepen: 
Kleuters / Lager Onderwijs / Secundair Onderwijs / Buitengewoon Onderwijs / Hoger Onderwijs / Jeugdwerk / Volwassenenverenigingen / Senioren
Sectoren: 
Fruitteelt
Type: 
Kijkboerderijen

Contactgegevens

Uitbaters: 
Nele Quick
Telefoon: 
011/42 52 75

Details voor bezoek

Bezoekmomenten: 
Enkel op afspraak, van 1 mei tot en met 15 september. Hele week. Voor individuele personen dient er geen afspraak gemaakt te worden. Welkom vanaf 15 juni tot en met 15 september, 7 dagen op 7, van 9 tot 18 uur.
Groepsbezoeken: 
Ja
Individuele bezoeken: 
Ja