Menu

Het Boerenijsje in Loenhout

Tussen de uitgestrekte weilanden te Loenhout vind je dit mooi verzorgde melkveebedrijf met thuisverwerking. Na een fietstocht, wandeling of een rondrit met de auto in de Noorderkempen is het heerlijk vertoeven in de crèmerie met een vers gedraaid ijsje, vers gebakken pannenkoek of wafel. Iedere individuele bezoeker kan hier vrij en veilig rondwandelen in de stallen met koeien en kalveren. In de veilige buitenspeeltuin (met trampoline) kunnen de kinderen naar hartenlust ravotten. Kom eens langs en overtuig uzelf. Voor een lekker ijsje, pannenkoek of wafel, kom naar het Boerenijsje en zet u aan tafel!
 

Aanbod 

Rondleiding op de boerderij (melkvee en kalveren) en film over de werking van het bedrijf. Geschikt voor personen met beperkingen (oa. rolstoelgebruikers, blinden, ...).

Extra's 

Er kunnen altijd arrangementen uitgewerkt worden in het kader van een bezoek aan de boerderij. Bijvoorbeeld een combinatie van een wandeling met aansluitend een lunch.

Kenmerken

Doelgroepen: 
Kleuters / Lager Onderwijs / Secundair Onderwijs / Buitengewoon Onderwijs / Hoger Onderwijs / Jeugdwerk / Volwassenenverenigingen / Senioren
Sectoren: 
Melkvee (runderen)
Type: 
Kijkboerderijen

Contactgegevens

Uitbaters: 
Jan en Marie-Louise Aertsen - Francken en Mieke Aertsen
Telefoon: 
03/313 81 61

Details voor bezoek

Bezoekmomenten: 
Enkel op afspraak, van januari tot en met december, uitgezonderd mei.
Groepsbezoeken: 
Ja
Individuele bezoeken: 
Nee