ReferentiesTerug naar thema overzicht >
(1) Lekker van bij ons. Aardappel. www.aardappel.be.
(2) NICE. In de kijker. Aardappelen.
(3) FAO. International Year of the potato 2008.
(4) Nubel. Belgische voedingsmiddelentabel. Vijfde editie. Brussel: vzw NUBEL; 2009.
(5) NICE. Special aardappelen. Aardappelen lekker en gezond. Nutrinews 2004: 5-9.
(6) van de Graaf A. Chemische feitelijkheden. Zetmeel en zetmeelderivaten. 2003: 1-19.
(8) Coene I. Een ander woord voor toverknollen?
(9) Niesten E, Standaert O. Patatfooi. CAG Leuven. 2001
(10) http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vitamines.aspx.
(11) Thompson J.L., Manore M.M., Vaughan L.A. The science of nutrition. 2nd ed. San Francisco: Pearson publication 2008.
(12) van Blommenstein I, van Eijndhoven A, van Mil J. Kook ook. Juni 2008. Wormer: Inmerc bv;2008. p 162-163.
(13) VLAM. Patapas, 1000 hapjes met patatjes. Beschikbaar via: www.patapas.be.
(14) Vanhoof K. Cursus chemie- en biotechnologie van de levensmiddelen. Opleiding voedings-en dieetkunde. KHLeuven 2011-2012.
(15) McGee H. Over eten en koken. Zevende druk. Nederland: Nieuw Amsterdam Uitgevers; 2006.
(16) Larivière W. Koken met stoom. www.kokenmetstoom.be.
(17) NICE. Special aardappelen Verstandig frituren. Nutrinews 2004: 10-13.
(18) AVEBE. Inleiding zetmeelchemie en zetmeeltechnologie. Avebe b.a. 2000.