Menu

Terug naar Actualiteit >Onbezorgd buiten op domein Hulgenrode


Ravotten op plattelandsklassencentrum Koraal is een must!

Domein Hulgenrode is door zijn ligging een uniek groen domein vlak naast de stad. De ruime grasvelden, speelbos, speeltuin, voetbalveld,… zorgen ervoor dat je hier als kind zorgeloos kan ravotten, zelfs zonder actief spelaanbod. Het domein geeft de mogelijkheid om kinderen vrij te laten spelen of om actief een aanbod te voorzien. Dit kan gaan van grote bosspelen, sportactiviteiten, … Bij regenweer of rustigere momenten zorgen de luifels voor beschutting en kunnen er binnen in het hoofdgebouw activiteiten plaatsvinden.

"Spelen is een basisrecht van elk kind. Spelen in de natuur en de buitenlucht zorgt ervoor dat een kind zich volledig kan uitleven en zorgeloos plezier kan maken. Het draagt bij tot de ontwikkeling van een kind en het kind leert op een andere manier omgaan met impulsen uit de omgeving", alsdus Mathias Corremans, centrumverantwoordelijke van domein Hulgenrode.

Naast het grote aanbod aan activiteiten van Plattelandsklassen vzw, is het steeds mogelijk om eigen activiteiten en momenten van vrij spel in te plannen. De unieke ligging en vele spelimpulsen op het domein zorgen ervoor dat je hier als klas/school enorm veel mogelijkheden hebt. 

De mogelijkheid tot volpension, overnachten in alle comfort, … en spelen in het groen (!) maken van deze plattelandsklas op domein Hulgenrode een onvergetelijke ervaring. Ontdek het centrum en het aanbod!

https://www.plattelandsklassen.be/ons-aanbod/plattelandsklassen/koraal-w...