Menu

Terug naar Actualiteit >Prijzen stijgen...


Voedsel- en energieprijzen swingen de pan uit.  Alles wordt duurder. Ook de plattelandsklassen ontsnappen er niet aan. Vanaf 2023 zullen dus ook bij ons de prijzen stijgen.

De jeugdverblijfcentra passen één voor één hun prijzen aan als gevolg van de stijgende energiekosten. Na twee coronajaren verdampten zo goed als al hun financiële reserves zodat ze nu bijna allemaal verplicht worden om de meerkost door te schuiven naar hun klanten. Lees het artikel na >

Qua programma-aanbod zien we gelukkig minder aanpassingen van prijzen. Dat neemt niet weg dat sommige van onze plattelandsklassen aanzienlijk duurder werden in vergelijking met vorig schooljaar.  Natuurlijk hopen we dat de energiemarkt én de prijzen snel terug normaliseren. 

In vele scholen is er nog wat ‘rek’ op de maximumfactuur maar indien deze in het gedrang dreigt te komen, stellen we  volgende oplossingen voor:

  • Boek een dagje minder. In de meeste centra kan je kiezen voor een 2, 3, 4 of 5-daags verblijf in een COMFORT-formule (all-in).

Bekijk ons meerdaags aanbod >

  • Probeer onze PUUR(+)-formule! Door een aantal activiteiten weg te laten en te vervangen door een zelf begeleide activiteit, kan je makkelijk wat euro’s besparen. En toch blijft er voldoende landbouwaanbod in jouw plattelandsklas zitten! We bieden deze formules enkel aan in ’t Klokhuis en ’t Koraal.

Bekijk ons meerdaags aanbod in ‘t Klokhuis >

Bekijk ons meerdaags aanbod in ‘t Koraal >

  • Opteer voor de zelfkookformule ‘met optie catering’ op ’t Kasteeltje. Je kan dan zelf kiezen waar je zelf voor zorgt en waarvoor je de cateraar inschakelt.

Bekijk ons meerdaags aanbod in ‘t Kasteeltje >